Datasalen på skolan!


Godmorgon

Hej hej dra till bussen om 20 minuter.
Sen på skolan händer vell inte så mycket, vi har elevens val på eftermiddagen.

Min otroligt fina vän!


Börja blogga igen!

Tänckte försöka börja igen! Har hafft en liten "bloggpaus"

Ja som saggt i förra inläggwr jag tycker att alla ska registrera sig! Jag har gjort de! Har dock inte kommit upp med så många poäng så jag fått ett pressäntkort än. Men jag det är många andra som gjort de!

Gratis smink!



Klicka på länken ovan om ni vill ha gratis smink!
På sidan får man poäng och om man samlar viss mycket poäng får man presentkort på bla. H&M kicks och åhlens!


Måndag

Idag är de måndag ig.en!
Vart på skolan som vanligt idag, vi hade elevens val på eftermiddagen. Jag har "jobba ikapp". Övade lite svenska och till ett orienteringsprov som jag hade senare.
Efter skolan följde jag med hem till Ebba. Jag förhörde henne på lite no och lockade mitt och Ebbas hår. Det e juh faktiskt jättefint med lockigt/vågigt hår! förstår inte varför alla ska ha så platt hår som möjligt? Jag själv plattar mitt hår nån gång ibland bara. Annars låter jag de vara självfallande. Men jag har absolut inget emot dom som står och plattar sitt hår varje dag. Utan det va bara min åsikt :)

Imorgon tisdag är det vanlig skoldag som alla dagar. Efter skolan drar jag och Frida in till stan och dansar. Inte länge kvar tills uppvisning nu!
Ska försöka blogga så mycket som möjligt nu! Har inte riktigt hunnit/orkat nu på ett tag. Men de ska de bli ändring på! Haha

Länkbyte

Som jag sa för nått inlägg sen så hade juh Carolina Pålsson ett länkbyte, och idag så länka hon alla bloggar i ett inlägg. OCh jag ska göra detsamma! Så här har ni Carolinas blogg http://carolinapalsson.blogg.se

Uppfinnarna

tjenamors!
Ska snart slå mig ned i soffan och kolla på uppafinnarna.
Rätt roligt program ändån! Vissa uppfinningar är juh mer smarta än vissa om man säger så ;) Men men nu börjar de om typ en minut så hej ddååååå! :)

Dans

Sitter på bussen på väg till stan med ebba och frida nu. Ska dansa lite senare ikväll. Blir bra de! Annars har vi hafft gympa idag. vi spelade badminton. va riktigt kul de!


Länkbyte

Carolina pålsson har ett länkbyte på G! gå in på hennes blogg för mer info! http://carolinapalsson.blogg.se


Bilder

Tänckte lägga ut lite bilder sen jag och Josefina va ute och fota medans de fortfarande fanns snö.
Tror Josefina också har några bilder på sej på sin blogg, men de inlägget är rätt så gammalt så de ligger rätt långt ner  http://josefinajonssons.blogg.se  haha alla bilder är inte särskilt seriösa!

Skola imorn....

Vart sämst uppdatering nu. Men jag har inte orkat blogga. Haha jag har faktiskt vart in på blogg.se massa gånger men jag har inte skrivit nå inlägg. Ja imorgon börjar skolan igen har ingen lust alls till de. Men de blir juh skojj att träffa alla vännor igen!. 


   Jag har hafft ett rätt tråkigt lov faktiskt. Vart sjuk en större del av lovet. och de suger verkeligen! Annars har jag mest vart med Ebba och Josefina lite och så. Gick på Jamtli i fredags med familjen utom pappa för han jobba, också va våra grannar med. Va roligt de!

Fin bild jag ritat på paint va?!

 


RSS 2.0